banner 5 2 1200px rounded v2


logo zilveren kruisVoeks heeft een nieuwe service voor leden die niet kunnen deelnemen aan het reeds bestaande Shell/ZKA* zorgverzekeringscollectief. Zij kunnen zich vanaf 1 juli 2015 met een aantrekkelijke korting verzekeren bij de nieuwe Voeks / Zilveren Kruis Collectiviteit. Zie: www.zk.nl/voeks.

Het sinds 2006 bestaande Shell/ZKA* collectief staat open voor medewerkers die direct aansluitend vanuit actieve dienst met pensioen gaan. Zij continueren als het ware hun deelname aan dat collectief. Een belangrijk kenmerk van het Shell/ZKA* collectief is de aanzienlijke korting op de basisverzekering en met name de aanvullende verzekeringen.

Een groot aantal gepensioneerden en ex-medewerkers van Shell in Nederland kan echter niet deelnemen aan dit collectief. Voeks heeft nu samen met Zilveren Kruis een nieuwe collectiviteit in het leven geroepen, waarbij Voeksleden de mogelijkheid krijgen om met de maximale korting van 10% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekeringen een (collectieve) ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis af te sluiten. Deze nieuwe Voeks/ZK collectiviteit zal derhalve bestaan naast het reeds bestaande Shell/ZKA* collectief, dat beschikbaar blijft voor degenen die in de toekomst direct aansluitend vanuit actieve dienst met pensioen gaan.

De Voeks / ZK collectiviteit staat uitsluitend open voor leden en aspirant-leden van Voeks. Bent u thans nog geen lid of aspirant-lid, meld u dan eerst aan via deze link. De Voeks jaarcontributie bedraagt slechts €20.

Voor informatie over condities en kortingen van de Voeks/ZK Collectiviteit kunt u van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur bellen naar Zilveren Kruis, tel 071 751 0052, of stel uw vraag via www.zk.nl/voeks

 

Informatie voor senioren

Prettiger ouder worden

Over ouderen en wonen wordt veel gepraat en geschreven. Mensen bereiken hogere leeftijden en blijven langer jong. Ook de wensen en behoeften veranderen. Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en niet afhankelijk zijn van anderen. Dat is de wens van de meeste senioren. Die wens sluit aan bij het beleid van de overheid. Die stimuleert mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en legt daarbij steeds meer de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf.  Zilveren Kruis staat ook hierin graag met raad en daad bij. Kijk daarom eens op zk.nl/prettigerouderworden. Deze webpage is onderverdeeld in drie thema’s: ‘Zorgen voor uzelf’, ‘Zorgen voor elkaar’ en ‘Zonder zorgen thuis’. Op de pagina’s vindt u handige tips, testjes, toepasselijke blogs, artikelen en verwijzingen naar handige sites.

Brochure Prettiger ouder worden:  pdf Prettiger ouder worden (798 KB)

Hoe wilt u oud worden?

Dit is waarschijnlijk geen vraag die u zichzelf dagelijks stelt. Maar met alle veranderingen in de zorg misschien toch eens nuttig. Want we willen zo lang mogelijk thuis wonen. Zo lang mogelijk de regie over ons eigen leven houden. Maar hoe regelt u dit? En wat krijgt u allemaal vergoed? Wat zijn uw mogelijkheden? Zilveren Kruis staat u ook hierin graag met raad en daad bij. Meer informatie


Zilverkorting van Zilveren Kruis is vernieuwd

Overzicht, advies en tot wel 30% korting op producten en diensten​

Als klant van Zilveren Kruis krijgt u Zilverkorting op allerlei extra zorgproducten en diensten. Van ooglaserbehandeling tot thuishulp, van bril tot cosmetische behandelingen. Of u nu een maand verzekerd bent bij Zilveren Kruis of al jaren. Voor u en uw meeverzekerde gezinsleden. Met Zilverkorting biedt Zilveren Kruis u een overzichtelijk en uitgebreid assortiment van producten en diensten. Bovendien voor aantrekkelijke prijzen.

Waarom Zilverkorting?
Er zijn veel producten en diensten die voor veel mensen het leven een stuk makkelijker zouden maken. Of waardoor mensen mobieler zijn. Of waardoor mensen met beperkingen door ouderdom of chronische aandoeningen langer thuis kunnen blijven wonen. Deze producten en diensten hebben vaak een relatie met zorg of hulp thuis. Maar helaas kan niet alles vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Met de vernieuwde Zilverkorting staat Zilveren Kruis u bij met advies en korting.

Voor wie is Zilverkorting?
De vernieuwde Zilverkorting is er voor alle klanten van Zilveren Kruis die minimaal een basisverzekering hebben.

Ga naar www.zk.nl/zilverkorting voor een compleet overzicht van producten en diensten waar u korting op krijgt.


Informatie over het Extra Vitaal pakket bij de Aanvullende Verzekeringen:


Wie in 2020 gebruik wil kunnen maken van deze aanvullende verzekering dient voor 1 februari 2020 die keuze kenbaar te maken bij Zilveren Kruis. 

Voor deelnemers aan het Shell/ZKA collectief is deze Extra Vitaal verzekering gratis.
NB: u dient zich er wel voor aan te melden!

Voor deelnemers aan de Voeks/ZK collectiviteit geldt een korting van 15%

Klik hier voor een beschrijving van het Extra Vitaal pakket in 2020.