Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Bustocht op 15 mei naar Elburg.

Op woensdag 15 mei gaan wij met een bus van ter Beek naar Elburg.

10.00 uur. Vertrek vanaf het hotel van der Valk, Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo. Wij rijden rechtstreeks naar Elburg.

11.45  uur Na aankomst in Elburg begeven we ons direct naar het sfeervolle restaurant De Haas in het centrum waar u wordt verwacht voor het gebruik van een heerlijke Veluws broodbuffet inclusief een kopje soep.

13.00 uur Aansluitend heeft u even tijd vrij in het centrum van Elburg. Strijk bijvoorbeeld neer op één van de vele terrasjes of bekijk de variëteit aan winkels.

14.00 uur We ontmoeten onze deskundige gids en maken onder leiding van hem/haar een anderhalf uur durende stadswandeling door historisch Elburg. U komt van alles te weten over de geschiedenis en monumenten van Elburg.

15.30 uur In de schilderachtige haven van Elburg vinden we het schip waarmee we een circa 50 minuten durende boottocht op het Veluwemeer gaan maken. Het Veluwemeer vormt een barrière tussen het oude vaste land en het “nieuwe” land van de Flevopolder. Door deze waterscheiding wordt voorkomen dat het oude land te zeer verdroogt.

16.30 uur We laten Elburg achter ons en rijden terug naar Twente.

18.00 uur Tenslotte volgt de thuiskomst bij hotel van der Valk.

Bij aankomst bij van der Valk gaan degenen die zich hebben opgegeven voor het diner naar de eetzaal.

Er zijn tafels gereserveerd.

Wilt u hieraan mee doen dan vraag ik u dit per omgaande bij mij te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Indien dit voor u niet mogelijk is, dan op tel: 0546 – 49.29.44 met vermelding of u wel of niet aan het diner zult deelnemen.

Het diner wordt in het restaurant door u betaald. De kosten voor de bustocht zijn voor Voeksleden € 48.- p.p. en voor niet-Voeksleden € 59.- p.p.

Dit bedrag kunt u overmaken op de rekening van de penningmeester van Voeks regio Twente  NL62 ABNA 0549 0097 44, onder vermelding van Elburg.

Op onze website http://www.voeks.nl/twente kunt U ook andere informatie over onze Voeksregio vinden.