Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Bezoek aan Het Gelders Orkest op 11 mei 2019.

Op zaterdag 11 mei wordt door Voeks regio Apeldoorn een bezoek naar een concert van Het Gelders Orkest georganiseerd. De avond is opgebouwd aan de hand van een vaste formule, ‘Maestro Jules Onthult’. Voor de pauze onthult dirigent Jules van Hessen de geheimen van een bepaald klassiek meesterwerk, in dit geval ‘Sheherazade’ van Rimski-Korsakov en speelt het orkest belangrijke fragmenten uit dit werk. Na de pauze wordt het complete stuk gespeeld. Na afloop van de avond biedt Voeks  Regio Twente u nog een drankje aan. Dit concertbezoek is een gezamenlijke activiteit van de Regio´s Apeldoorn, Twente en Arnhem. De aantrekkelijke toegangsprijs van € 12,50 is een gevolg van 50% korting op de reguliere prijs, ons aangeboden door Het Gelders Orkest. De garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Meld u zich snel aan, want het aantal kaarten dat voor Voeks is gereserveerd, is beperkt. Aanvang: 20.00. Locatie: Musis Sacrum, Velperbinnensingel 15 te Arnhem, tel. 026-3720720. Parkeren: Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2 te Arnhem.

Vervoer kan met een bus zijn of met eigen vervoer. Voor een busje van 19 personen zijn de kosten € 23.- p.p. Vertrek vanaf hotel van der Valk, Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo om 18.15 uur. Indien er meer deelnemers van onze regio zullen zijn, zal een grotere bus genomen worden. Wat daar de prijs p.p. van is kan ik u nog niet mededelen.

Wilt u hieraan meedoen dan verzoek ik u z.s.m. en uiterlijk 20 maart mij dit te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of indien dit niet mogelijk is telefoon 0546 - 49.29.44. Tevens of u met eigen vervoer gaat of met een bus. De betaling ook vóór 20 maart van € 12,50 p.p.(eigen vervoer) of € 35,50 p.p.(met vervoer van kleine bus) op rekening van de penningmeester van Voeks Twente NL62 ABNA 0549 0097 44  onder vermelding van ´Het Gelders Orkest´ met bus of eigen vervoer.