Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

REGIO LEIDEN

De vereniging Voeks, regio Leiden tracht haar leden interessante en aangename activiteiten te bieden, op cultureel, culinair, welzijn en andere gebieden. Deze regionale webpagina’s zijn bedoeld als een aanvulling op het Voeksnieuws en ter informatie over regionale activiteiten. Essentiële inhoud (aankondigingen, etc) staat ook in Voeksnieuws of komt daar binnenkort in. 

mijnvoeks

Informatie alleen voor leden vindt u via 'Mijn Voeks'.

Welzijn

Het Voeks welzijnswerk is één van de kernactiviteiten van Voeks regio Leiden en heeft ten doel aandacht te besteden aan oudere Voeksleden en aan alle Voeksleden, ongeacht leeftijd, die ziek, gehandicapt of eenzaam zijn. Meer informatie vindt u op de welzijnspagina.

Culinair en cultuur

Andere belangrijke activiteiten van onze regio zijn de culturele activiteiten en de maandelijkse "dinerclub". In het verlengde van de "dinerclub" is ook een aantal malen de "wijnervaring" georganiseerd, waarbij gezamenlijk een aantal wijnen geproefd worden.

Voor meer informatie over deze activiteiten, lees de activiteiten pagina. Daar vindt u ook de data van komende activiteiten.

Nieuwsbrief

Alle activiteiten worden ook gepubliceerd in de nieuwsbrief die ongeveer één maal per maand verschijnt. De nieuwsbrief wordt in principe verzonden naar alle ons bekende email adressen in de regio, maar is ook via de Voeks website in te zien. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Meld u dan aan op Mijn Voeks.

Het archief nieuwsbrieven vindt u ook op 'Mijn Voeks': https://leden.voeks.nl/2014-05-04-10-56-41/nieuwsbrieven/listid-14-regio-leiden-nieuwsbrief

Activiteiten in de regio

Naast de door Voeks georganiseerde activiteiten, is er veel meer te doen in de regio Leiden. Meer informatie vindt u b.v. op https://www.visitleiden.nl/nl/uitagenda.

Verslagen over deze activiteiten en andere mededelingen vindt u in de lijst hieronder.