REGIO AMSTERDAM

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

google maps icon

Google maps

 

Het adres van de bowling locatie: 

Amstelborgh/Borchland
Borchlandweg 6-12
1099 CT Amsterdam/Duivendrecht
Telefoon: 020 56 333 33
 
Buslijn:

Middels de metro (-trein) station Amsterdam Bijlmer ArenA is Borchland, the place to B. zeer eenvoudig bereikbaar. Hiervoor geldt een loopafstand van ongeveer tien minuten. 

Bij het verlaten van station Amsterdam Bijlmer ArenA via de trappen gaat u naar rechts en loopt u langs de trainingsvelden van Ajax. Vervolgens neemt u de loopbrug naar parkeerterrein P2, steek P2 schuin naar rechts over waar u Borchland, the place to B. ziet liggen.

Per auto, vanaf de ring A10:

Rijdend op de A2 Amsterdam-Utrecht/Utrecht-Amsterdam, neemt u de afslag Duivendrecht/Ouderkerk aan de Amstel. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Op deze weg, de Burgemeester Stramanweg, volgt u de borden parkeren P2. Dan komt u via de Holterbergweg op de Borchlandweg. Aan deze weg ligt Borchland, the place to B. Rijdend op de A1 Amersfoort-Amsterdam, neemt u de afslag A10 Den Haag – Ring Oost. Op de A10 neemt u de afslag S111 Amstel Business Park. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Dan gaat u bij het tweede stoplicht weer linksaf. U rijdt nu op de Spaklerweg (deze weg gaat over in de Holterbergweg). Bij de derde stoplichten gaat u rechtsaf. Aan deze weg ligt Borchland, the place to B.
Maakt u gebruik van een navigatiesysteem, voert u dan de Borchlandweg in Duivendrecht of Holterbergweg in Amsterdam (kruising Borchlandweg) in.