Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

REGIO LEIDEN

voorzitter

Bestuursmededelingen, documenten en nieuwsbrieven

In de rechterkolom ziet u een index naar recente bestuursmededelingen, en documenten
(Oudere mededelingen vindt u het archief)

Als u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief, dan kan dat op deze pagina.

Vanwege de corona-maatregelen zijn alle activiteiten die in de maanden december 2020 en januari 2021 op het programma stonden, zoals de gebruikelijke kerstlunch en de nieuwjaarsreceptie, vooralsnog afgelast.

De ledenvergadering van onze regio is gepland op 10 februari 2021. Deze vergadering zal 'virtueel' plaatsvinden (via "Zoom"). Leden in de regio Leiden ontvangen een uitnodiging via de regionale Nieuwsbrief. Indien u geen uitnodiging heeft ontvangen, neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De (concept) notulen van de Regionale Ledenvergadering gehouden in februari 2020 vindt u via MijnVoeks onder Voeks documenten, Regio Leiden, secretariaat in de map RLV 2021.

De stukken voor de vergadering die gepland is voor februari 2021 zijn eveneens in deze map beschikbaar, uiterlijk op 25 januari 2021.

 

De vergadering zal dit jaar 'virtueel' gehouden worden. We maken daarbij gebruik van "Zoom". De gegevens die u nodig heeft om in te loggen, vindt u eveneens onder MijnVoeks (Regio Leiden, RLV 2021), maar ook als bijlage bij de nieuwsbrief van januar 2021.