Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Rijnmond

 

DinerclubVoeks Rijnmond 14 februari 2020.

De eerste bijeenkomst van de dinerclub van dit jaar was in restaurant Courzand in Heijplaat.

Het restaurant is gevestigd in het vroegere feest- en ontspanningsgebouw voor medewerkers van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, dat in 1917 werd geopend. Het gebouw is bijna drie jaar geleden grondig verbouwd waarbij de oude elementen van de  jugendstil/art-decostijl zijn teruggebracht. 

46 (!) gasten uit de Voeksgelederen waren aanwezig op deze avond, die in het teken stond van Valentijnsdag. Dit moet een reden zijn geweest voor het grote aantal aanmeldingen voor deze avond! We konden nieuwe leden verwelkomen, maar ook veel trouwe leden waren uiteraard van de partij. Het was leuk om te horen dat sommige gasten nog dierbare herinneringen aan Heijplaat konden delen. 

Er werd een 3-gangen menu geserveerd, waarvan men genoten heeft.  Het was zo gezellig dat de laatste gasten pas rond 22.30 uur vertrokken. . Voor iedereen was er een roos als aandenken aan Valentijnsdag. We kijken terug op een fijne avond. Dat was wel duidelijk door de vele positieve reacties. 

Het bestuur bedankt - mede namens de gasten - Gerda Burger, die zoveel werk heeft verzet om deze avond te organiseren en tot een succes te maken.

Terugblik d

De volgende bijeenkomst is op 17 april in restaurant “de Nieuwe Chinese Muur” in Rotterdam-Hilligersberg. Aanvang 18.30 uur, adres: Bergse Dorpsstraat 47-49.

 fotoknop