Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2illustratie website voeks online illustratie Voeks Tafels 7 voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo  

logo tube 3

VoeksTube Update (feb'21)

We hebben weer wat nieuwe filmpjes geplaatst en we komen binnenkort met een aantal filmpjes over Qatar. Omdat we een dynamische Nederland Energie Transitie Tafel  (NETT) hebben (u kunt zich ook aanmelden!) gaan we deze nieuwe categorie er binnenkort toevoegen: dat belooft een interessante uiteenzetting over de energie opties in Nederland te worden! Laat ons weten indien u ook interessante Energietransitie filmpjes heeft gezien en deze hier wil delen.

Maar we doen vooral een OPROEP voor nieuwe filmpjes van leden, zelf gemaakt of gezien op het internet! Ook verzoeken voor een nieuwe categorie ontvangen we graag! Stuur uw link van fimpjes of een ander verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Veel kijkplezier!

Wat is VoeksTube?

Wie heeft er vandaag de dag nog nooit een filmpje via het internet gezien? Wie kijkt er niet naar filmpjes op YouTube? Het is een schier onuitputtelijke bron van informatie, maar ook veel onzin. Vaak echter zult u denken, “dat filmpje zouden ook anderen moeten zien.”

Dat kan nu!, want u kunt het filmpje nu delen met andere leden via 6VoeksTube: ons eigen Tube kanaal! Bijvoorbeeld over de populaire E-Bike. Er zijn op VoeksTube al drie filmpjes geplaatst die te maken hebben met een routeplanner, de accu en de keuze bij het kopen van een E-Bike. Staat uw Categorie er nog niet bij? Dan maken wij een nieuwe Categorie.

Maar als u zelf filmpjes maakt dan zijn die wellicht ook interessant! Lees ook even de handleiding met nuttige informatie die u hier onder kunt downloaden.

Interesse of vragen?

Neem contact op met de redactie van VoeksTube: Peter Meijer en Peter Hougardy. Stuur ons een e-mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook als u wilt reageren, een opmerking of een suggestie heeft!

Klik in het menu links op een categorie om uw filmpje te vinden.

We zullen met deze tag nieuw aangeven welke filmpjes er weer nieuw toegevoegd zijn bij de frequente updates.

Naast filmpjes van leden (via bv YouTube of zelf gemaakt), zullen we ook Voeks gerelateerde informatie filmpjes gaan toevoegen, te denken valt aan filmpjes van het Voeks bestuur, over ons Pensioen, Zilveren kruis, Personeelsvoordeelwinkel, Shell nieuws en filmpjes van andere Voekspartners die voor onze leden interessant kunnen zijn. Wellicht filmpjes uit de Regio’s over excursies en andere Voeks activiteiten?

Wij wensen u veel kijkplezier!

Klik hier voor de handleiding: Informatie & Regels VoeksTube.