banner 5 2 1200px rounded v2illustratie Voeks Tafels 7 illustratie website voeks online voeks tube logo voeks vaatjes logo v2    

VoeksVaatjesWat zijn VoeksVaatjes?

In het proces van Voeksvernieuwing met o.a. de introductie van VoeksTafels en VoeksTube, ntroduceren wij nu met trots onze nieuwste telg de VoeksVaatjes!

VoeksVaatjes zijn advertenties van Voeksleden voor Voeksleden. U kunt nu uw advertentie aanbieden aan uw eigen leden en deze worden dan geplaatst op deze website en in VoeksOnline.

U bent nu slechts een muis klik verwijderd op een van de Categorieën, hier in de linker kolom, voor de advertenties. Door plaatsing in VoeksOnline en op onze Voeks Website hebben wij een groot bereik van onze leden. En, …….plaatsing is gratis!

Het aanbieden en plaatsen van de advertenties is natuurlijk gebonden aan instructies en regels. Die kunt u hier downloaden.

Dus, heeft u nog een fiets, een boot, een muziekinstrument of dat oude meubilair uit Maleisië over? Of verhuurt u een (zomer) huis? Of is uw huis te vol (na die Corona schoonmaakbeurt in de garage en de zolder) en heeft u nog leuke spulletjes, niet voor het grof vuil? Plaats dan een advertentie.

Een advertentie plaatsen of heeft u vragen?

Neem contact op met de beheerders Peter Meijer en Peter Hougardy van VoeksVaatjes. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw advertentie of wanneer u wilt reageren, een opmerking of een suggestie heeft!

Klik in het menu links op een van de Categorieën om de advertenties te vinden.

Alleen op de website staan momenteel wat voorbeelden in een categorie ‘Diversen’. Met de uitbreiding van de aangeboden advertenties zullen de categorieën worden uitgebreid, de dummy advertenties worden verwijderd en de advertenties ook in VoeksOnline worden geplaatst. 

Wij wensen de Voeks verkopers en kopers veel succes!