Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2illustratie website voeks online illustratie Voeks Tafels 7 voeks tube logo voeks vaatjes logo v2 Voeks Ledenzoeker logo  

logo vaatjes 3

VoeksVaatjes Update

Stuur uw advertentie aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw aanbieding wordt geplaatst op website en in VoeksOnline. Met de Voeks vernieuwingen natuurlijk ook een nieuw logo voor VoeksVaatjes!  

 

 Er zijn weer nieuwe Vaatjes geplaatst. Kijk in de kolom hiernaast.

Wat zijn VoeksVaatjes?

VoeksVaatjes zijn advertenties van Voeksleden voor Voeksleden. U kunt nu uw advertentie aanbieden aan uw eigen leden en deze worden dan geplaatst op deze website en in VoeksOnline.

Onderaan dit artikel vindt u de vaatjes! Door plaatsing in VoeksOnline en op onze Voeks Website hebben wij een groot bereik van onze leden. En, …….plaatsing is gratis!

Het aanbieden en plaatsen van de advertenties is natuurlijk gebonden aan instructies en regels. Die kunt u hier downloaden.

Dus, heeft u nog een fiets, een boot, een muziekinstrument of dat oude meubilair uit Maleisië over? Of verhuurt u een (zomer) huis? Of is uw huis te vol (na die Corona schoonmaakbeurt in de garage en de zolder) en heeft u nog leuke spulletjes, niet voor het grof vuil? Plaats dan een advertentie.

De vaatjes worden geplaatst en telkens aangevuld en vernieuwd op de Website. Iedere 2 weken bij de verschijning van ons digitale VoeksOnline staan onze vaatjes ook in dit blad.

Vanwege de privacy worden geen (e-mail) adressen en telefoonnummers geplaatst, maar reageert u via een Vaatjes referentie nummer. 

Een advertentie plaatsen of heeft u vragen?

Neem contact op met de beheerders Peter Meijer en Peter Hougardy van VoeksVaatjes. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw advertentie of wanneer u wilt reageren, een opmerking of een suggestie heeft!

Wij wensen de Voeks verkopers en kopers veel succes!

 

HET OVERZICHT MET VAATJES

29FE3828 54AA 489E A58C BA167219F015Peter Chung is op zoek naar ’n afbeelding van het Spir speldje (Shell International Resque).

Dat werd aan personen gegeven die zich in noodgevallen verdienstellijk maakten.

 

 

Kun jij Peter helpen? Stuur een bericht aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #21.

judo

GEZOCHT:  JUDO informatie cq documentatie binnen Shell?

Mijn naam is Rob Staakman, ik ben zelf lid geweest van Te Werve en wij hadden een jaarlijkse interlokale met Shell R’dam J.C. Kai op sportpark De Vijfsluizen. Er was in A’dam va. Shell en in Assen van de NAM waarschijnlijk ook een judoafdeling. GB Lensbury en in Parijs Ruell Malmaison hadden ook een judoclub.

Als Judo een hobby van u is, kunt u ook via de Voeks Tafel (Whatsapp groep) met Sjaak communiceren en informatie delen. U kunt u aanmelden voor zijn Tafel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #11

 

gratis afhalen

nieuw

Ik heb een aantal artikelen die ik via Voeks Vaatjes zou willen aanbieden:

  • Bedspiraal (90x200cm) inclusief 4 poten
  • Philips 32” Televisie:
  • BBQ inclusief houtskool.

Bovengenoemde artikelen zijn gratis op te halen, maar ik zou een vrijwillige bijdrage willen vragen die ten goede zal komen aan een goed doel.

René Verburg

Geinteresseerd? Stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #20 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

cdbox

Te koop:

prachtige box met 40 klassieke cd's met o.a. Bach, Beethoven, Wagner, Straus, Vivaldi e.v.a. 
In nieuwstaat:

Vraagprijs €20,-

informatie: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #09 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

cdbox2

1810CD2A E8E3 4B5F 905F 937E4696136D

Wie heeft er oud ongebruikt technisch Lego. Ik kom het graag bij u ophalen als de afstand niet te groot is ( ik woon in de Hoeksche Waard) en voor een redelijke prijs.

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet, Willem Westein

Stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #19 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

platen1

Te koop:

Twee langspeel platen met muziek uit de dertiger jaren.
o.a. Louis Davids, Pisuisse, Willy Derby, e.v.a.


Inclusief een boek met een  fascinerende verhaal van 100 jaar fonograaf en grammofoon.
Dit is echt iets voor de liefhebber.

Vraagprijs €25,-

Informatie: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #08 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

platen4platen3

canoncartidges

 Nieuwe Inktcartdidges voor Canon printer

i.v.m. aanschaf nieuwe printer:

4x C-PGI550XL BK (zwart)

3x CLI-551XL BK (zwart)

2x CLI-551XL Y (yellow)

1x CLI-551XL C (cyan)

1x CLI-551XL M (magenta)

Vraagprijs €20,00 (normale prijs €42,00)

Hans Burger

Voor informatie: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #17 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shell tanker Corgi

Ik ben op zoek naar het doosje en folder van de Corgi Toys Shell Chemicals tankauto.

Ben hier indertijd via oud Shell collega aangekomen helaas zonder doos.

Is er iemand die nog zo’n doos ergens in een hoekje heeft staan en er niets mee doet. Ik houd mij hiervoor zeer aanbevolen.

 

Heeft u het doosje en/of de folder: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #06 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TE KOOP: MOOIE KLASSIEK EIKEN- 2-DEURS KOLOMKAST m. 2 laden onderin.

Legkast, maar ook geschikt als hangkast;-met deursloten;-buitenmaten HxBxD=

194x178x75 cm;-laden maten BXDXH= 55,5x46x13 cm;-in delen te demonteren.

In 1984 nw.prijs ca € 3000,- ;- nu weg wegens pl.gebr. voor €300,-

Corrie van Sintmaartensdijk

 

kast1

 kast2

 

Bent u geïnteresseerd: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #16 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3 bierglazen en 6 cognac glazen met raffinaderij gravure & Diverse onderdelen van een pop, voor de knutselaar

20201014 141605

20190904 152743 
  

 

 

 

 

 

 

 

 Bent u geïnteresseerd: stuur een bericht onder vermelding van Vaatje #03 aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0EB2DD16 A502 42BF 8CEE B0A9388B750E

 

Als Shell employee heb ik vele jaren in het Verre Oosten gewerkt. Toen is er veel verzameld aan houtsnijwerk en andere snuisterijen., zoals wajang poppen etc. U bent welkom om wat van deze verzameling mee te nemen. 

Ik ben woonachtig in Den Haag Benoordenhout. Aad Bol.

 

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #15

rodehoedBoek Te Koop:Titel - De vrouw met de rode hoed en andere verhalen.

Auteur: Harmen Hospes

Illustraties en cover: Michiel Teeuw

Twintig verhalen (fictie), 117 bladzijden.

Prijs: € 17,00 (incl. verzendkosten)

Te bestellen onder Vaatjes #01 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de achterflap:

De vrouw met de rode hoed bevat twintig verhalen met uiteenlopende thema’s. Sommige verhalen zijn grappig, andere zetten de lezer aan tot denken. Een sterk punt is dat er in elk verhaal een soort gekke twist zit waarmee de lezer op het verkeerde been wordt gezet. Deze veelzijdige en afwisselende bundel zal veel lezers aanspreken.

boeken Tim

 Gratis af the halen:

Beschikbaar voor geinteresseerden: de vier delen van Gerretson over de History of the Royal Dutch.

Zie foto. Af te halen bij Tim van Kooten in Voorburg.

 

Voor contact: stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van vaatje #14