Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


beleef klassiekBeleef dynamische klassieke concerten, uitgevoerd door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.  Dit gezelschap is met jaarlijks 120 concerten door heel Nederland te beluisteren. Bezoek een uitvoering in Het Concertgebouw Amsterdam of een van de prachtige kerken en kathedralen door heel Nederland.

Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt met een programmering die er mag zijn. Denk aan de Classical Christmas met pianist Jan Vayne en groot orkest. Of pdf Händels Messiah (283 KB) door the Bach Choir & Orchestra of the Netherlands, Mozart's Requiem, bekend van de film Amadeus, de Matthäus Passion van Bach o.l.v. dirigent Pieter Jan Leusink, of bezoek een van de uitvoeringen van de Russiche top-sopraan Olga Zinovieva.

U ontvangt op alle concerten ruim 50% korting per ticket. Daarnaast ontvangt u gratis:

  • Speciale kortingsregeling voor toegangskaarten voor het gehele seizoen 2019/2020, alle concerten
  • Concerten te geven in het koninklijk Concertgebouw in Amsterdam: incl. gratis garderobe en pauzedrankje EN de mogelijkheid tot plaats reservering.
  • Korting geldt ook voor toegangskaarten voor introducés.
  • Gratis programma
  • Gratis CD (1 per boeking)
  • Unieke code voor uw organisatie
  • Informatie over de boekingsstanden en speciale acties

Bestel nu uw tickets met actiecode WINTERTIJD
Vanwege de het ingaan van de wintertijd ontvangt u extra vroegboekkorting en reserveert u voor € 29,95 een ticket voor een van de concerten. Kies uit een van de drie dagen of kies voor een passe partout. 

Bestel met actiecode WINTERTIJD

 Bestellen:

www.beleefklassiek.nl/VOEKS

0900-8191 onder vermelding van VOEKS19

Voorwaarden: niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gekochte tickets.. Servicekosten bedragen €6,95 per volledige bestelling. (Concertgebouw €5,00 toeslag)