Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


OAD logo

De nieuwste aanwinst onder de materiële aanbiedingen is de recente deal met OAD Bus BV. Na wat perikelen enkele jaren terug is OAD weer volledig terug op de Nederlandse reismarkt.

Voor Voeksleden hebben we afgesproken dat zij een korting van 7% krijgen. Dat geldt, met uitzondering van Disney, voor het gehele aanbod in de OAD reisgidsen, allemaal te raadplegen op hun website (uiteraard kunt U wel gebruikmaken van de speciale en zeer voordelige aanbiedingen van Disney).

Bovendien geldt het voor reizen voor uitsluitend Voeksleden, zoals Kerstreizen. Ook die worden als vanouds georganiseerd. Boekingen op de OAD site kunt u zelf doen.

Voeksleden die niet via de website willen boeken kunnen bellen met OAD (tel. 0547-284415). Op de afdeling Groepsreizen zullen Nathalie, Marloes en Annet U graag van dienst zijn. Uw boekingscode kunt U opvragen bij Bureau Voeks (tel. 070-3772371).

Wij hebben tevens afgesproken dat OAD beschikbaar is om in overleg met de Voeksregio’s busvervoer, eventueel met speciale opstap- of ophaalmogelijkheid voor dagtochten te organiseren.

Om gebruik te maken van deze aanbieding is behalve het lidmaatschap van Voeks, een MijnVoeks account benodigd op de Voeks ledenadministratie website.

Heeft u al een MijnVoeks account, dan kunt u rechtstreeks naar de OAD kortingpagina