Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


welzijn

Het Voeks Welzijnswerk heeft ten doel aandacht te besteden aan oudere Voeksleden en aan alle Voeksleden, die ongeacht hun leeftijd,  ziek,  minder valide of eenzaam zijn. Het is voor velen prettig te merken dat er iemand is die - vanuit de oude banden met Shell - tijd en aandacht voor  hen heeft.

De ruim 250 contactpersonen zijn allen vrijwilligers, (partners van) gepensioneerde Shell-employés, die tijd willen besteden aan het onderhouden van contacten met Voeksleden. Het zijn dus zeker  geen beroepskrachten. Hun werk is aanvullend op de activiteiten van officiële instanties waarnaar zij zonodig doorverwijzen.

We streven ernaar de kwaliteit van het Welzijnswerk hoog te houden. Daartoe worden geregeld bijeenkomsten gehouden ter ondersteuning van de contactpersonen.

Meer informatie is te vinden in het Groene Boekje dat u (in PDF formaat) kunt  vinden door pdf hier te klikken. (340 KB)

Het 'Groene Boekje' kan ook als papieren exemplaar worden aangevraagd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.