REGIO HET STICHT

Welzijnswerk is één van de unieke kanten van VOEKS. Het is in het leven geroepen om gepensioneerden van Shell die lid zijn van VOEKS aandacht te geven als zij daaraan behoefte hebben. VOEKS heeft in elke Regio een Welzijnscoördinator. Voor de uitvoering van het Welzijnswerk is de Regio onderverdeeld in rayons, waarin één of meer contactpersonen actief zijn.
Wilt u meer informatie over de inhoud en organisatie van het Voeks welzijnswerk, kijkt u dan op www.voeks.nl, afdeling welzijn.
Het Welzijnswerk wordt uitgevoerd door een groep VOEKS vrijwilligers die de functie "Contactpersoon" hebben. De contactpersoon fungeert als luisterend oor, vooral waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook probeert hij zover mogelijk en wenselijk is een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren. 
In de regio Het Sticht is Mevr. O.G.W. (Olga) Kaijen-Wagenaar (tel. 0346 215357) de coördinator van het welzijnswerk; met haar legt u in voorkomende gevallen contact. De contactpersonen (met tussen haken hun rayon) die in Het Sticht actief zijn worden hieronder genoemd:

Contactpersoon:
Wim Siepers
Ingrid Boonstra
Henk Fijn van Draat
Andre Hartog
Klaas en Anja Winters
Dirk Lauterbach
Simon Boersma
Inge van den Brink
Toos Meijer-Buijs 
Mike Page
Albert Postuma 
Carmen Reijnaert
Ria Schilder
Adri Spelt
Hilda Wetting
Eric Wijnands
Siets Nieuwenhuizen

Gebied:
(Amersfoort-Leusden)
(Amerongen,Elst, Leersum)
(Gooi West)
(Huizen, Laren, Blaricum)
(Maarssen, Breukelen)
(Bilthoven, Den Dolder)
(Soest e.o.)
(Zeist, Doorn)
(Hilversum)
(Utrecht)
(Bunnik e.o.)
(Woerden)
(Bussum, Naarden)
(Zeist, Groenekan)
(Soest)
(Naarden)
(Gorinchem-Culemborg)