REGIO ARNHEM

Voeks reg arnhem bbq aug18 rounded

 Regio Arnhem deelnemers BBQ 08-2018

Ook in onze regio maken we ons sterk voor het welzijn van (oudere) Voeksleden. Er zetten zich voor dit werk 8 vrijwilligers in. Leden of hun partners die steun nodig hebben worden door de contactpersonen bezocht. Ook bieden zij hulp bij het vinden van overheidsloketten en bij het verwijzen naar zorginstanties.

Coördinator van het welzijnswerk in onze regio is Mw. Corneel Honhoff,  e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Naast onze coördinator welzijn Corneel Honhoff zijn de volgende contactpersonen actief in onze regio: Jan Startman, Wil Diesveld, Jeanne Coopman, Paul Puttiger, Jelly Huizinga, Henk Visser, Hans en Annette van den Hoven en Bert Pots.

Indien u belangstelling hebt om ook iets te doen voor Voeksleden binnen onze regio dan kunt u contact opnemen met Corneel Honhoff per mail (zie boven) of per telefoon 06-55704788. 

 

OPROEP NIEUWE CONTACTPERSONEN

Onze regio heeft dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers om contact te houden met onze Voeksleden. Dit vrijwilligerswerk kan een bron van plezier zijn voor zowel de ontvangende persoon als de contactpersoon. Er zijn cursussen en bijeenkomsten met andere contactpersonen en u krijgt een onkostenvergoeding. Het is wel noodzakelijk dat u mobiel bent, want onze regio is groot en onze leden wonen verspreid. Heeft u nu of op de langere termijn interesse, neem dan contact op met onze coördinator Welzijn, Corneel Honhoff (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 06-5570488). Zij zal in de loop van de komende tijd persoonlijk contact zoeken met onze leden. Alle leden zijn zeer welkom om contactpersoon te worden.